بررسی دلیل سفیدک زدن و کدر شدن ظروف در ماشین ظرفشویی

ممکن است برای شما نیز پیش آمده باشد که پس از یک چرخه شستشو متوجه سفیدک زدن و کدر شدن ظروف در ماشین ظرفشویی می شوید. سفیدک زدن و کدر شدن ظروف در ماشین ظرفشویی دلایل مختلفی دارد که باید اول تشخیص دهید که مشکل از چه چیزی است و سپس این ایراد را رفع نمایید.

در صورتی که می خواهید ظروف براق و تمیز داشته باشید، بهتر است از شوینده هایی نظیر پودر ماشین ظرفشویی، نمک، مایع جلا دهنده و قرص ماشین ظرفشویی با کیفیت استفاده نمایید. در صورتی که قواعد درست شستشو را رعایت کنید، می توانید از داشتن ظروف تمیز و براق لذت ببرید.

برخی اوقات ممکن است با کدر شدن ظروف در ماشین ظرفشویی روبرو شویم. دلیل این موضوع این است که ظروف به خوبی شسته نشده و لایه ای سفید رنگ پس از شستشو روی ظروف باقی می ماند.

در این مقاله به این دلایل گوناگون و شیوه های پیشگیری از مات شدن و سفیدک زدن ظروف در ماشین ظرفشویی پرداخته ایم.

بررسی دلیل سفیدک زدن و کدر شدن ظروف در ماشین ظرفشویی بررسی دلیل سفیدک زدن و کدر شدن ظروف در ماشین ظرفشویی

قرص ماشین ظرفشویی در انواع مختلف کارکرد گوناگونی دارد.

– محل جاقرصی یا پودر ظرفشویی را باز کنید و یک عدد قرص و یا 20گرم پودر ظرفشویی بریزید.

– مایع جلادهنده ماشین ظرفشویی در 5 دقیقه آخر همراه بخار آب ظرفها را براق میکند.

– نشانه نداشتن نمک به طور علامت اختصاری S آشکار می گردد.

– چنانچه روشن بود در ظرفشویی را باز کنید و کف ظرفشویی طرف چپ، در جا نمکی را باز کنید و نمک ویژه ظرفشویی را بریزید.

– ماشین ظرفشویی حاوی قطعه ای به اسم رزین هست که کار آن گرفتن سختی آب برای شستشن ظرفها در ظرفشویی است.

– کار نمک ماشین ظرفشویی این است که؛ در 5 دقیقه آخر رزین را می شوید و برای شستن بعدی ظروف آماده می کند.

بررسی دلیل سفیدک زدن و کدر شدن ظروف در ماشین ظرفشویی

سفیدک زدن ظروف در ماشین ظرفشویی

  •  ظرفهای مورد استفاده برای شسته شدن در ظرفشویی مناسب دستگاه نیستند.
  •  امکان دارد محل نمک خالی از نمک یا آب باشد.
  •  میزان پودر یا مایع جلادهنده کم باشد.
  •  ممکن است میزان مایع جلادهنده بیش از اندازه استفاده شده باشد.
  •  شاید در محل نمک به خوبی بسته نشده است.
  •  دلیل سفیدک زدن ظرف ها در ماشین ظرفشویی می‌تواند به تنظیمات آب دستگاه مربوطه باشد. درجه سختی آب نسبت به منطقه صحیح انتخاب نشده است.
  •  استفاده از پودر یا قرص یا مایع جلای تاریخ گذشته هم یکی از دلایل این مشکل است.
  • ممکن است که میزان مایع جلادهنده به مقدار کافی استفاده نشده است.
  •  شاید مواد شوینده نامناسب استفاده شده است.
  •  سفیدک زدن ظرفها ارتباط مستقیمی با املاح آب منطقه شما دارد.
  •  چنانچه املاح آب منطقه شما بسیار است، درجه جلادهنده را روی 4 یا 5 بگذارید.
  •  چنانچه ظرف های شما سفیدک میزند، به علت املاح زیاد آب، فیلتر کف را تمیز کنید.

بررسی دلیل سفیدک زدن و کدر شدن ظروف در ماشین ظرفشویی

کدر شدن ظرفها در ماشین ظرفشویی

  •  اگر مایع جلادهنده بیش از حد به ظرفشویی ورود کند، ظروف کدر میشوند.
  •  درجه جلادهنده را روی عدد 1 یا 2 بگذارید.البته به املاح آب منطقه دقت کنید.
  •  چنانچه آب پاش های ظرفشویی را جرم گرفته باشد، سبب کدر شدن ظرفها در ظرفشویی میشود. برای برطرف کردن این اشکال گرفتگی در آب پاشها، آن ها را باز کنید و جرم گیری کنید تا گرفتگی نداشته باشند.
  •  چنانچه فیلتر کف و صافی داخل آن گرفتگی داشته باشد، ظروف در ظرفشویی کدر میشوند و به خوبی شسته نمیشود.
  •  فیلتر کف و صافی داخل آن را تمیز کنید.
  •  در مرحله پایانی توجه کنید تا ظرفشویی شما مشکل تخلیه آب نداشته باشد.

سوالات متداول

علت کدر شدن ظرفها در ماشین ظرفشویی چیست؟

اگر مایع جلادهنده بیش از حد به ظرفشویی ورود کند، ظروف کدر میشوند.

دلیل سفیدک زدن ظروف در ماشین ظرفشویی چیست؟

دلایل مختلفی دارد، ممکن است میزان پودر یا مایع جلادهنده کم باشد یا شاید در محل نمک به خوبی بسته نشده است. و…

وظیفه رزین در ماشین ظرفشویی چیست؟

ماشین ظرفشویی حاوی قطعه ای به اسم رزین هست که کار آن گرفتن سختی آب برای شستشن ظرفها در ظرفشویی است.

جمع بندی:

در این مقاله از وبسایت ظرف پلاس به بررسی دلیل کدر شدن ظروف و همچنین سفیدک زدن آنها در ماشین ظرفشویی پرداختیم.

درباره‌ی فاطمه روژان

فاطمه روژان
فاطمه روژان هستم نویسنده بخش لوازم خانگی (ماشین ظرفشویی - ماشین لباسشویی - یخچال) سایت ظرف پلاس. به صورت تخصصی بهترین محصولات خانگی ایرانی و خارجی را به شما عزیزان معرفی خواهم کرد. اگر سوالی داشتید در نظرات سایت بپرسید تا من در سریع ترین زمان ممکن جواب بدم.

همچنین ببینید

ژل ماشین ظرفشویی پریل خوبه؟

ژل ماشین ظرفشویی پریل خوبه؟

ژل ماشین ظرفشویی پریل، یک مایع شوینده جهت شستشوی ظروف در ماشین ظرفشویی است . …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *